Marci produse

Bine ati venit pe Milaneze.ro!

 

          Proiectul Milaneze Outlet a luat fiinta in 2008, cand schimbarile de prioritati generate de criza, au facut ca o  constructie,  noua, somptuasa  din Otopeni,  DN1 cu destinatie hoteliera sa asigure locatia ideala pentru materializarea unui vis al meu.

 

          Visul  a inceput cand, in vizitele mele pin Italia, am fost  impresionat intr-un mod foarte placut de eleganta vestimentara aparte a oamenilor. Strada respira un aer tineresc, stilat  si brandurile  italiene cat  si cele internationale de top isi etalau articolele in  vitrinele magazinelor. Asa ca in minte mi-a incoltit idea de a face posibil ca multe dintre aceste branduri sa poata fi accesibile si romanilor.

 

          Si uite asa, cladirea din Otopeni s-a transformat in foarte scurt timp in spatiul in care visul meu a fost ca un” vant la pupa” pentru o echipa de oameni tineri care a muncit cu entuziasm si devotement si a pus pe picioare o afacere  dovedita a fi foarte necesara pentru piata din Romania: magazinul Milaneze Outlet. Astfel clientii nostri au gasit in magazinul Milaneze  produse ale celor  mai populare branduri internationale la cel mai bun pret de pe piata.

 

          Relatia cu partenerii din Italia s-a consolidat, numarul furnizorilor a crescut, la fel si capacitatea noastra de a oferi clientilor ceea ce isi doresc.  Odata cu magazinul s-a nascut si a crescut o echipa tanara, dinamica, pe care ma pot baza oricand, si alaturi de care, stiu, ca fiecare client al Milaneze Outlet a iesit multumit pe portile magazinlui.

 

          Astazi, Milaneze Outlet a venit si in sprijinul producatorilor din Romania. Suntem locul unde multe fabrici de confectii autohtone isi expun produsele, si mai nou, venim in sprijinul unor tineri designeri, alaturi de care vom lansa colectia "Seven Elements", o colectie proprie a Milaneze Outlet.

 

          Prin profesionalism, seriozitate si respect pentru client, am reusit sa crestem, sa diversificam oferta si cu articole pentru decoratiuni interioare.

 

          Astazi ne deschidem pentru piata din intreaga tara. Produsele din magazinul din Otopeni, pot fi cumparate si on-line, unde va veti intalni cu acelasi respect pentru client cu care v-am obisnuit.

 

 

Va asteptam!

 

Cu deosebit respect,

 Adrian Eugen Rosu

Owner Milaneze Outlet


URMARITI-NE PE
PROTECTIA CONSUMATORULUI
Viziteaza magazinul Milaneze.ro pe ShopMania
Website detinut de Milaneze Outlet S.R.L., CIF: RO27353420, Reg.Com: J40/8408/2010
Realizare magazin online
Counter