Marci produse
Confidentialitatea datelor(conform legii nr.677/2001 si 506/2004)

           S.C. Milaneze Outlet S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr.  0002821 
Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale referitoare la magazinele noastre si brandul Milaneze Outlet (www.milaneze.ro). S.C. Milaneze Outlet S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra. 
Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de S.C. Milaneze Outlet S.R.L. 
|Dumneavoastra beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre - Otopeni, Calea Bucurestilor nr. 252, jud. Ilfov. 
S.C. Milaneze Outlet S.R.L. garanteaza responsabilitatea drepturilor conferite de legea 677/2001 art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal in calitate de persoana privata, dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unui decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

Securitatea datelor

          Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. numai cu acordul prealabil al Utilizatorului. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. 

URMARITI-NE PE
PROTECTIA CONSUMATORULUI
Viziteaza magazinul Milaneze.ro pe ShopMania
Website detinut de Milaneze Outlet S.R.L., CIF: RO27353420, Reg.Com: J40/8408/2010
Realizare magazin online
Counter