Marci produse

Informatii despre modalitati de comanda, livrare si plata

Cum alegeti produsele?
Folosind meniul site-ului, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs.,selectati marimea dorita si apoi apasati pe butonul   

Cosul de cumparaturi
La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Continua cumparaturile".Inregistrare cont sau autentificare

Dupa ce ati ales produsele, apasati butonul "urmatorul pas", si:
a. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie sa apasati "urmatorul pas".  


b. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular(dureaza 1-2 minute) si sa apasati butonul de "Inregistrare cont". Modalitatea de plata 
In aceasta ultima etapa, trebuie sa selectati modalitatea de plata si curierul prin care doriti sa va trimitem produsele.
Puteti alege sa platiti la livrare, prin ordin de plata sau direct cu cardul online. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul. Puteti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ).
Apasati aici pentru mai multe detalii privind modalitatile de plata.


In situatia in care doriti ca produsele sa fie livrate la o alta adresa decat cea inregistrata, va rugam sa mentionati noua adresa de livrare la mentiuni, dupa care finalizati comanda apasand "Finalizare comanda"


Un reprezentant al departamentului de vanzari va va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea comenzii.


Salvarea datelor

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele EuroPayment Services. MilanezeOutlet.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Mai multe detalii despre confidentialitatea si securitatea datelor puteti gasi aici.

URMARITI-NE PE
PROTECTIA CONSUMATORULUI
Viziteaza magazinul Milaneze.ro pe ShopMania
Website detinut de Milaneze Outlet S.R.L., CIF: RO27353420, Reg.Com: J40/8408/2010
Realizare magazin online
Counter