Marci produse

Termeni si conditii

Atentie !

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor listate mai jos.          Va rugam sa cititi cu mare atentie ! In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam nu folositi acest site. 


Site 
Site-ul www.milaneze.ro apartine companiei S.C. Milaneze Outlet S.R.L., prin intermediul acestuia Utilizatorul avand dreptul la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre S.C. Milaneze Outlet S.R.L..
Date de identificare 
S.C. Milaneze Outlet S.R.L., persoana juridica cu sediul in Bucuresti, sector 1 , str. Mircea Vulcanescu nr. 106, ap.2 , CUI RO27353420, J40/8408/2010. Adresa punctului de lucru din Otopeni, este Calea Bucurestilor, nr.252 DN1. 
Utilizatorul
Reprezinta persoana care acceseaza Site-ul, care a acceptat Termenii si conditiile prezentului Site. 
Utilizarea site-ului
Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre S.C. Milaneze Outlet S.R.L., produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de S.C. Milaneze Outlet S.R.L. ca fiind de interes pentru Utilizatori. Informatiile sunt puse la dispozitia Utilizatorilor in mod gratuit. S.C. Milaneze Outlet S.R.L. este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra Site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale S.C. Milaneze Outlet S.R.L., prevazute de legislatia in vigoare. 
Utilizarea abuziva
Reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii S.C. Milaneze Outlet S.R.L. 
Informatii despre produs
Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul dvs. si cea a produsului.
Depunem toate eforturile pentru a aproxima cat mai bine masurile insa pot aparea diferente datorita particularitatilor fiecarui articol. Masurile sunt afisate conform standardelor internationale. 
Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii nu se va modifica dupa confirmarea acesteia prin email de confirmare la adresa specificata de dumneavostra la inregistrare. 
Preturile afisate pe site includ TVA. 
Garantia produselor
Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de producator.
Livrarea si plata produselor
Puteti obtine aici informatii despre livrarea si plata produselor.
Promotii si concursuri
Stabilim regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. 
Putem anula o promotie sau un concurs fara o notificare prealabila. 
Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.milaneze.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.milaneze.ro , va fi considerata tentativa de frauda si va fi pedepsita penal conform legislatiei romane in vigoare de catre autoritatile competente. 
Limitare de responsabilitate
Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi. 
Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. 
Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor. 
Litigii
Orice litigiu aparut intre Utilizatori si S.C. Milaneze Outlet S.R.L va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. 
Dispozitii finale
S.C. Milaneze Outlet S.R.L isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prevederilor semnalate, precum si orice modificari asupra site-ului www.milaneze.ro , structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

URMARITI-NE PE
PROTECTIA CONSUMATORULUI
Viziteaza magazinul Milaneze.ro pe ShopMania
Website detinut de Milaneze Outlet S.R.L., CIF: RO27353420, Reg.Com: J40/8408/2010
Realizare magazin online
Counter